Joi, 26.05.2022, 5:17 PM
Bine aţi venit oaspete | RSS
Despre noi | Înregistrare | Intrare
Despre noi
Regulament site
Conţinut site
Bun de citit!
Forma intrarii
Cautare
Sondajul nostru
Ce rasă creșteți sau doriți să creșteți?
1. Angus
2. Charolais
3. Limousine
4. Blanc Blue Belge
5. Highland
6. Galloway
7. Sura de Stepă
8. Blonde D`Aquitaine
Total răspunsuri: 397
Statistica
Muzică
Share on...

REGULAMENT ŞI GHID DE UTILIZARE A SITE-ULUI

1. Obiectivele site-ului

Acest site este destinat tuturor celor interesaţi de creşterea bovinelor de carne şi are ca obiective  informarea vizitatorilor privind această activitate şi, pe de altă parte, reprezintă punctul de legătură şi comunicare între crescătorii implicaţi in această activitate.

 2. Categorii de utilizatori

Utilizarea site-ului se poate face sub 3 forme:

 1. VIZITATORII/OASPEŢII - În această calitate, orice persoană care accesează pagina web poate citi şi descărca o serie de materiale de interes general despre activitatea de creştere a bovinelor pentru producţia de carne.

 2. UTILIZATORII - În această calitate, persoanele care accesează pagina pot accesa informaţii mai detaliate, mai tehnice cu privire la activitate şi pot participa la discuţiile care au loc pe forumul crescătorilor, unde pot cere sfaturi cu privire la problemele sau intenţiile lor. Pot de asemenea răspunde la sondaje de opinie şi alte studii în interesul activităţii şi pot face propuneri cu privire la îmbunătăţirea conţinului  site-lui.

Fiind un site specializat, vă rugăm să vă înregistraţi cu NUMELE şi PRENUMELE REAL (vizibil pentru toţi), pentru asocierea corectă a mesajelor cu persoana care le postează. Utilizatorilor care nu se înregistrează cu numele şi prenumele real - vizibil pentru toţi - li se va bloca accesul pe site, oricând se va descoperi acest lucru, cu menţiunea că dacă se corectează acest aspect, se va permite accesul fără restricţii.

Pentru a veni în ajutorul celor care întâmpină greutăţi la înregistrare, am realizat un  ghid de înregistrare. Totodată, am realizat prezentarea procedeului pentru cei care doresc modificarea datelor personale.

 3. MEMBRII -  În această calitate membrii pot descărca şi trimite documente în interesul realizării activităţii. Beneficiază de recunoaşterea oficială a statutului lor şi rezultatelor activităţii şi au spaţiu alocat pentru promovarea anunţurilor sau materialelor publicitare.
Informaţiile, modalitatea de prezentare şi facilităţile oferite de acest site vor fi îmbunătăţite de-a lungul timpului, pe măsură ce persoane cu experienţă şi alţi profesionişti îşi vor aduce contribuţia.
   
 
3. 
Interdicţii

Pe  acest site următoarele activităţi ale utilizatorilor sunt strict interzise:

1. crearea şi folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiaşi utilizator). Descoperirea de către administratori, moderatori a acestor conturi va duce la blocarea definitivă pe site a conturilor clonelor.

2. atacul la persoană, jignirea sub orice formă a utilizatorilor, membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, ameninţătoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior şi nu a persoanelor care le-au postat.

3. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor României (incluzând, dar fără a se limita la informaţii false, vulgare, defăimătoare, rasiste, cu orientare sexuală sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul României) sau care instigă la încălcarea acestor legi

4. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie ("flood")

5. postarea de discuţii care nu au legatură cu subiectul în cauză ("offtopic"). Moderatorii îşi rezervă dreptul de a şterge aceste comentarii.

6. scrierea mesajelor cu deformări ale limbii române, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine înţeleşi, utilizatorii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

7. scrierea de mesaje alcătuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesivă a culorilor

8. postarea de reclame sub orice formă (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatură/status, posturi ce nu au legătură cu subiectul...etc). Fac exceptie inserţiile de tip "personal ad" din semnături

9. folosirea de proxy-uri anonime

10. ataşarea de fişiere ce conţin viruşi, troieni, spyware, softuri comerciale fără licenţă, crack-uri sau orice fel de ataşament ilegal sau potenţial periculos; în general, este recomandat să nu se ataşeze nici un fel de fişier decât în cazul în care aceasta acţiune are un fundament solid şi este pe deplin justificată.

11. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar dacă este făcută prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lanţ" ori mailuri în masă, mesaje instant etc;

12. colectarea oricărui gen de informaţie identificabilă personal de la utilizatori sau membri ai site-ului

       4. Recomandări

      Membrii trebuie să ţină seama de următoarele recomandări privind utilizarea în bune condiţii a site-ului:
1. sa nu abuzeze de mesajele PM
2. să nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membri şi să încerce să îi ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar dacă unele pot părea foarte "banale" şi "simple"
3. să respecte deciziile administratorilor şi moderatorilor şi să nu le comenteze pe forum; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

      5. Prevederi finale
      Acest regulament intră în vigoare de astăzi 21.02.2011 şi poate fi modificat fără înştiintări prealabile atunci când situaţiile noi o impun. Este bine sa verificaţi această pagină periodic.
Regulamentul se completează cu Termenii şi condiţiile de utilizare a sistemului uNet.
  

editat de nina


Copyright Cosmin Popa & Nina Horvath © 2022